Vichy termalna voda za obraz ni popularna le poleti. Čeprav je seveda prav v poletnem času veliko bolj iskana, ker nudi v očeh marsikoga le osvežitev. To je seveda deloma res.  Ta voda pa ni samo voda, ki nudi osvežitev. Je še veliko več.  Vsebuje tudi precej mineralov, ki lahko na naši koži pustijo pozitivni učinek.

Iz česa je sestavljena? 

Gre za sprej s termalno vodo. Sestavljena je iz 15 mineralov in obljublja osvežitev in bolj zdrav videz kože.

Kaj vam lahko ponudi? 

Meni je v toplejših dneh ponudila predvsem osvežitev. Minerali so odgovorni za obnovo in okrepitev naše kože. Ker jih koža ne proizvaja sama, je pomembno, da jih dovajamo sami.

Moje mnenje? 

Prijetna osvežitev za moj obraz, ki jo uporabljam tudi sedaj ko je vreme nekoliko bolj hladno. Velikokrat jo uporabim po vadbi, ker prijetno osveži moj obraz. Velikokrat pa tudi zjutraj, da me malo prebudi. Koža je po uporabi lepa in gladka.

Primerjave? 

Vichy ni edina osvežilna voda za obraz, ki sem jo uporabljala. V uporabi sem imela tudi osvežilno vodo od Drogeri Markt. Iskreno, pa mi je tale zares veliko bolj všeč, tudi zaradi učinka, ki ga le ta pusti na koži.

Vsekakor priporočam. Sama sem izjemno zadovoljna in bom zagotovo ponovila nakup. Priročno, osvežujoče in negovalno. Iz Vichy-a.

Pozdravček do prihodnjič.

Share: