Weleda Sanddorn ali Weleda Sea Buckthorn in njena krema/losjon za prhanje, je še en čudovit izdelek za pod prho “izpod rok” te čudovite znamke, ki kar diši po naravi. Gre za poživljajoč in svež izdelek, ki vsebuje tudi naravna olja.

Izjemno energična krema (losjon) za prhanje, ki prinese sonce v vaš dan.

Gre za  izjemno poživljajočo kremo-losjon za prhanje, ki meni neznansko lepo diši. Če imam arnika sport gel za umirjanje imam tega za poživitev. In zares je krasen.
“Včasih mi je malo moteče, ker sta embalaži tako podobni in pod tušem hitro zamenjam embalaži.”

Kakšen je učinek?

Zelo lepo in ravno prav  se peni (in ne pretirano), je super kremne strukture in na koži pusti zelo dober občutek.

Koža je gladka, sijoča in navlažena. Vonj je precej izrazit in meni zelo všečen, na moji koži pa ne ostane pretirano dolgo, kar mi je všeč.

Ne gre za običaji gel za prhanje, saj je super kremne strukture. Vonjamo tudi pomaranče, grenivke in mandarine. Sladko sadni vonj, ki je meni neizmerno všeč.

Sama sicer nimam losjona iz iste linije, a si ga želim, saj mi je vonj zares izjemno všeč. Verjamem pa tudi, da bi bil zelo dobra dodatna nega za mojo kožo.

Kot sem omenila že pri prehodniku, ki sem ga ocenjevala, vedno bolj spoznavam, da je vredno dati kakšen euro več tudi za zadeve za prhanje. Pa čeprav je le gel/krema/losjon za prhanje, ki ga speremo iz kože. Kljub vsemu pri malce dražjih ostane nekaj tudi na koži.

 

Tudi rakitovec iz linije za prhanje Weleda priporočam. Predvsem v kolikor želite malce bolj poživljajoč učinek. Sama sem se po dolgem času ponovno odločila in ga kupila. Saj me je prevzel tako njegov vonj kot učinek.

 

Naj bo tudi prhanje hranilno za vaše telo.  Naj še omenim to, da je izdelek popolnoma naraven in primeren tudi za vegane. Na Salma.si pa ga lahko kupite po posebej ugodni ceni. Se splača – saj nekaj prihraniš in imaš kljub temu super gel.

Do prihodnjič.

Share: