V moji zbirki dišav, ki ni majhna, se najdejo tudi malce bolj ugodne dišave. Beyonce – Heat Kissed je ena izmed takšnih. Poimenovana po zvezdnici, pevki in malce bolj ugodna. Od takšnih dišav ponavadi ne pričakujem veliko. Saj veste velikokrat pravijo, malo denarja malo muzike.

Kako je prišla na mojo dišavno poličko?

Naročila sem jo preko spleta, glede na mnenja, ki sem jih poslušala na YOU TUBE, predvsem od tujih you tuberk. Veliko od njih jo je hvalilo, da je dišeča, obstojna in tako naprej. Pa sem se odločila zakaj pa ne. Ne na zadnje steklenička 100 ml stane manj kot 20,00 EUR, kar je za dišavo zares smešna cena. Kljub temu, da so na voljo tudi manjša pakiranja sem se odločila za večje, saj ni neke bistvene razlike v ceni za konkretno več vsebine.

Prvi vtis?

Dišava je prišla v  roku nekaj dni, kupila sem jo kot sem že omenila v spletni trgovini in sicer Salma.si , ki je tudi sicer ena izmed najbolj ugodnih spletnih trgovin z lepotnimi izdelki. Škatlica je svetlo rdeče barve, kar bi rekla, da se lepo sklada z imenom same dišave HEAT. Steklenička je temno rdeča-vinsko rdeča. Nič kaj posebnega na prvi pogled.

A ko jo povonjaš diši – NORO DIŠI.  Tako diši, da sem morala o njej zapisati nekaj besed, ker je resnično vredna nakupa. Vonjam vanilijo, orhidejo in jasmin. Opisala bi jo kot precej močno dišavo. In nikakor ne nežno. Ko sem ugotovila kako zelo diši sem pravzaprav upala samo še eno, da je tudi obstojna. Resnično bi bilo škoda, da ne bi bila.

 

Kaj pravi njena obstojnost?

Pravzaprav me je tudi tukaj presenetila. Ne morem govoriti o celodnevni obstojnosti, a vsekakor o nekaj urni lahko. In tega ne zmore na moji koži tudi kakšna dražja dišava. Dišava se je definitivno obdržala vsaj 6 ur, kar je zame super podatek.

 

Čeprav veljajo takšne vrste dišav kot slabše, saj so nizko cenovne in  jih marsikdo ne ceni, naj vas to ne zavede. Če želite malce močnejši vonj z solidno obstojnostjo, vam lahko brez slabe vesti predlagam BEYONCE in njej Heat Kissed.

Pozdravček do naslednjič :*

Share: