Pred nekaj tedni sem prejela iz Avona dišavo, ki mi je posebej padla v oči. Prelepa škatlica, v njej pa se je skrivalo presenečenje. Dvojna dišava, TOREJ dve dišavi v eni.  Avon – zares super ideja.

Zakaj dvojna dišava? 

Ker ženske zamenjamo ogromno različnih vlog v življenju – zakaj ne bi imele še dveh dišav v eni?

 

Kako je dišava sestavljena? 

Iz zlate in vijolične strani. Na moj prvi vonj, me je veliko bolj pritegnila vijolična stran priznam. In na moj prvi vonj sem bila prepričana, da zlate strani sploh ne bom nikoli uporabila. Vse dokler, se nekega dne nisem zmotila in uporabila napačno stran. Šele takrat sem ugotovila, kako zelo lepo se razdiši na moji koži zlata stran. In  priznam, od takrat naprej je zlata stran – moja stran.

Dišavi se res popolnoma razlikujeta. Zlata stran je nekoliko bolj lahkotna, med tem ko je vijolična stran nekoliko močnejša. Dve dišavi za dve različni vlogi. Glede na to kako smo ženske večdimenzionalne, pa ju lahko še kombiniramo in dobimo še tretjo dišavo. Lahkotno zapeljivo.

In priznam, dišava je trenutno MOJA PRVA DIŠAVA. Pravzaprav prvi dve dišavi. Zares je ODLIČNA in zame brez težav lahko rečem ena izmed najboljših, ki je prišla iz Avona.

 

Ocena je čista 10. In obljubim, da vas ne bo razočarala, saj je tudi obstojnost povsem solidna in sem jo na oblačilih vonjala še naslednji dan.

To pa ni kar tako kajne?

Se beremo ponovno kmalu.

Share: