O oljih za prhanje L’OCCITANE sem slišala ogromno dobrega. A nikoli si ga nisem privoščila. Sedaj vem, da bi si ga morala. Svoje prvo olje za prhanje sem izbrala karitejevo olje, ki obljublja odlično nego za izsušeno kožo. A ne morem mimo vonja, ki je tako zelo božansko dišeč.

PRVI STIK

Moj prvi stik z oljem je bil, klasična L’OCCITANE  embalaža, meni zelo všečna ker deluje izjemno naravno. Olje sem imela sprav na pisalni mizi in ga vonjala. Vsakič ko sem ga odprla me je vonj popolnoma prepričal, da sem izbrala prav. Ko sem naredila nekaj fotografij, sem si morala z njim na koncu umiti roke. In na moje presenečenje je vonj na mojih rokah vztrajal skoraj ves dan. In ne samo to, med božanjem mojega psa, je tudi on dobil nekaj tega vonja in dišal še dobrih nekaj ur. 🙂

UPORABA

Olja se porabi resnično malo, zato že to odtehta njegovo ceno. Vonj je božanski kot sem že nekajkrat omenila. In ostaja na koži še dolgo. Prav tako, pa je občutek na koži fantastičen in jo zares lepo nahrani. Mislim, da sem našla svoj novi najljubši gel (olje) za prhanje, ali vsaj enega izmed njih.

BOŽANSKA SESTAVA

Sestavine olja nam povedo, da je gel resnično hranljiv in daje bogato nego naši koži.  Vse skupaj po nekaj prhanjih seveda tudi vidimo in občutimo na koži. Moja koža je veliko bolj mehka in sijoča.

Drugega olja za prhanje iz L’OCCITANE sicer še nisem preizkusila, a upam, a ga bom kmalu. Resnično nisem pričakovala, da je olje tako zelo dobro.

Priporočam vsem, ki imate radi olja za prhanje, saj bo tale L’OCCITANE  sladkorček z karitejevim maslom resnično naredil veliko na vaši koži, ter vas povsem prevzel s svojim vonjem. Imate tudi vi svojega favorita za prhanje iz L’OCCITANE?

Se beremo kmalu in hvala, da me spremljate. :*

Share: