Lepe in goste ter dolge trepalnice. Le katera bi se jih branila? Najverjetneje nobena. Na testu je pristal pripomoček, ki takšne trepalnice obljublja. Long4Lashes serum za daljše in gostejše trepalnice.

Ker nisem nekako zagovornica umetnih trepalnic ali podaljševanja trepalnic (zarečenega kruha se največ poje vem), sem se odločila, da sprejmem izziv spletne trgovine dragocena.si in naredim test seruma Long4Lashes za daljše in gostejše trepalnice. V testiranju sodeluje tudi nekaj mojih blogerskih kolegic zato se veselim tudi njihovih rezultatov.

Kakšno je testiranje?

Naslednjih 6 mesecev bom uporabljala Long4Lashes serum za daljše in gostejše trepalnice in se dvakrat oglasila s poročanjem. Po 3 mesecih in na koncu. Steklenička stane 23,50 EUR, ki pa zadostuje za celih 6 mesecev. Sliši se obetavno kajne? Pa tudi deluje? To pa bomo ugotovile skupaj po 3. oziroma 6. mesecih.

Sama imam sicer naravno precej goste trepalnice, vendar mi manjka malce volumna pa tudi dolžine. Zato sem še posebej radovedna.

Kakšne so moje predhodne izkušnje?

Precej časa nazaj sem testirala serum, ki je enkrat dražji. Tisti je naredil fantastičen rezultat. Ampak mene najbolj zanima ali ga bo tudi ta, saj se s tem lahko za ceno enega dražjega družim celo leto.

Steklenička je kot eyeliner in takšen je tudi nanos. Vsak večer po umivanju in negi obraza bom nanesla sloj tega seruma.

Začetek mojega testiranja je tako 21.11. – moje naslednje javljanje bo najbrž čez tri mesece. A če bo katera posebej radovedna me lahko pocuka za mnenje seveda že prej. 🙂

Torej se veselite rezultatov kot jaz?

Se oglasim. Obljubim.

Share: