Letošnje leto se glede mojih objav ni začelo najboljše. Šele danes sem opazila, da letos izpod mojih prstov ni nastala še nobena objava. Zato sem se odločila, da spišem PRVO v letu 2018. 

Že v lanskem letu sem s strani dragocena.si prejela v test tale serum. Čeprav sama nimam aknaste kože, so mi svetovali serum saj je moja koža zadnje čase čisto zmešana. Malo suha, malo mastna s kar nekaj nečistočami. Pa poizkusimo.

Embalaža je iz trde plastike in izjemno priročna na pumpico. Z lahkoto lahko doziramo količino seruma. Je izjemno mazljiv, zato je za enkraten nanos dovolj že en potisk na pumpico. Pa še to je skoraj preveč. 

Vonj me spominja na evkaliptus, a se hitro razdiši. Nič posebnega. Gre za nočni bio serum, zato ga uporabljam zvečer. Serum obljublja, da je primeren za suho in mastno kožo. Prav tako obljublja zaviranje rasti bakterij in zmanjšanje nečistoč na koži. 

Pa poizkusimo…prvi nanos. Nič posebnega. Minuto po nanosu me koža tako peče, da sem serum sprala iz kože. Verjetno od strahu. Po brskanju sem ugotovila, da je to povsem normalno. Pa poizkusimo ponovno. Odločila sem se, da ga vključim v svojo večerno rutino in mu dam priložnost še enkrat. 

Že prvi večer ni bilo tistega pekočega občutka, vsaj ne takšnega da bi bil vreden omembe. Serum se v kožo lepo vpije, za seboj pusti gladko kožo. Drugo jutro sem opazila gladko, mehko in vidno bolj čisto kožo. Tudi mini mozoljčki ki jih imam so postali že drugi dan za odtenek manj vidni. 

Po mesečni uporabi mi je serum izjemno všeč. Ne uporabljam ga striktno vsaj večr. Ob dnevih ko je moja koža bolj izsušena uporabim kakšno bolj hranljivo kremo. Saj mi je tole kljub vsemu premalo, sploh v tem zimskem času. Suh zrak namreč vsaj na moji koži pušča posledice.

Ga priporočam?  Glede na mojo trenutno izkušnjo definitivno JA. Moja mešana koža je ravno prav navlažena, čistejša in gladkejša. Za zimski čas pa kot sem omenila v svoji negi kombiniram še kakšno bolj hranilno kremo, saj mi je to za vsak dan v tem času premalo. 

Cena: 17,40 EUR / 30 ml (Dragocena.si)

Upam, da sem ti s svojo izkušnjo malce olajšala tvojo izbiro.

Do prihodnjič.

Share: