Maska za obraz, ki je namenjena čiščenju kože. Organska maska, ki bo glede na obljube iz embalaže poskrbela za bolj čisto in navlaženo kožo. Priznam, da nisem disciplinirana pri uporabi mask za obraz. Pa bi morala biti. Ta maska je čakala na test veliko predolgo.

Maska vsebuje naravno surovo glino, termalno žvepleno vodo, cvetlično vodo iz manga in hialuronsko kislino. Kar popolna kombinacija, ki jo lahko privoščite svoji koži. 

Proizvajalec pravi: Maska je primerna za vse tipe kože – še posebej za suho in občutljivo kožo. Organska termalna maska s surovo glino in žvepleno vodo pomaga hidrirati kožo. Zagotavlja globinsko čiščenje, zaščito kože in jo hrani. Preprečuje nezaželeno lupljene kože.

 In kaj pravim jaz?

Kot je razvidno gre za glineno masko. Ob nanosu se tako tipično posuši na koži kar je razvidno, ko le ta postane popolnoma svetla. Maska ob sušenju kožo precej zateguje, a je seveda ta občutek mimo takoj k jo speremo iz kože. 

Maska za seboj pusti prijeten občutek na koži. Koža je napeta, osvežena. Prav tako daje občutek čistosti. Vsekakor pa sem sama takoj po izpiranju maske morala nanesti svojo kremo na obrza, saj me je koža kljub vlažilnemu učinku maske nekoliko zategovala. Kar pa mi je bilo nekako logično.

 
 
 Jo priporčam? Vsekakor mi je maska všeč in jo priporčam. Zadovojna sem z njenim učinkom in delom, ki ga opravi. Maske je dovolj za kar nekaj časa, zato se mi cena ne zdi pretirana. 


Cena? 11,30 EUR/75ml (Spletična.si)

Hvala, da me bereš.

Share: