Ko sem razmišljala kako bi začela ta zapis sprva nisem našla besed. Sedaj sem jih.

Začenjam tako: Če bi v svoji zbirki lahko imela samo en serum, lahko brez slabe vesti rečem, da bi bil to ta. Serum uporabljam že dobro leto, trenutno imam že tretjo stekleničko. Kupila sem ga na strani www.ecco-verde.si, sprva zaradi odličnih ocen, kasneje pa zato ker si svoje nege obraza brez tega seruma enostavno več ne znam predstavljati.


EMBALAŽA: Steklenička s kapalko, s katero lahko brez težav odmerimo izdelek.

VONJ IN SESTAVA: Vonj je meni izjemno prijeten in nežen. V sestavi najdemo kar nekaj antioksidantov in vlažilnih sestavin. Konsistenca je srednje gosta, je lepo mazljiv in se ga ne porabi veliko. Sama sem imela eno stekleničko za približno 2 meseca.

REZULTAT UPORABE: 

Bolj napeta, gladka in nahranjena koža. Drobni mozoljčki po čelu so mi po redni uporabi tega seruma skoraj popolnoma izginilo. Ko sem za precej časa opustila uporabo, se je to zelo poznalo na moji koži. Rezultati uporabe so se vrnili takoj, ko sem v svojo nego ponovno vključila tale serum. Takrat sem ugotovila, da je v moji negi nenadomestljiv. In takrat sem se odločila, da mu enostavno moram namenit objavo na svojem blogu. 

Cena: 15 EUR/30 ml

Glede na kvaliteto in učinek je cena ugodna in nikakor ni pretirana. 

Vsekakor serum priporočam. Sama ga bom zagotovo ponovno kupila in le upam lahko, da bo ostal med proizvodi, ki ga bo znamka še dolgo izdelovala. 

Glede na to kako me je navdušil ta proizvod, pa bom zagotovo poizkusila še kakšen izdelek te znamke. V kolikor ima kdo kakšno priporočilo ga bom izjemno vesela. 

Pozdravček do prihodnjič. 

Share: