Frezyderm je odkritje mojega poletja. To lahko rečem brez kančka slabe vesti. Verjetno se že sprašujete kaj je na tej kremi tako posebnega? O njej govori ves instagram, vsaka druga blogerka in vse izkušnje so pozitivne. Tudi moja.

Kaj je Frezyderm? Frezyderm prihaja iz Grčije. V svoji zbirki ima precej produktov, a ta dva sta prva, ki smo ju lahko preizkusili pri nas. Leta 2017 je bila ta znamka izbrana za najinovativnejšo kozmetično blagovno znamko. To pa ni kar tako kajne? 🙂

Frezyderm sončna krema za obraz je na voljo v dveh različicah – obarvani in neobarvani. Obema je skupano, da imata zaščito 50 in obema je skupno, da imata certifikate za svoje filtre. Kar pomeni, da so dejansko odlični.

Kakšna je moja izkušnja?

Pa začnimo pri neobaravni različici. Gre za gel-silikon konsistenco, svetla, skoraj brezbarvna. Odlično se razmaže, po nanosu je koža žametno mehka. Odlična podlaga tudi za make up, ki tudi po osmih urah ostane nedotaknjen. (vem, da je potrebno zaščito nanašat bolj pogosto.)

Do vseh zgornjih ugotovitev sem prišla tudi ob nanosu dovolj velike količine kreme. Plus. Velik. 🙂

In obarvana različica? Glede na to, da je obarvana sem malce prebledela ko sem videla njen odtenek. Priznam. A po nanosu me je nehalo skrbeti, saj se je vse skupaj z mojo kožo skoraj do potankosti zlilo. Nisem pa niti poizkušala nanesti dovolj velike količine, saj se zgolj po mojem predvidevanju le ta, ne bi tako zlila. Težavo sem rešila preprosto tako, da sem pod obarvano nanesla še neobarvano. Tako je zaščita perfektna in tudi barva kože po nanosu takšna, da lahko grem med ljudi. 🙂

Tudi po obarvani različici je koža žametno svilnato mehka. Kremica pa ustvari čudovit, skoraj popoln izgled kože. Seveda pa bo potrebno kakšne večje nepravilnosti skriti še s kakšnim korektorjem. Prekrivnost je na ravni kakšne malce boljše BB kreme, ali rahlo do srednje prekrivnega pudra. Nikakor pa ne gre za polno prekrivnost, kar pa bi bilo od takšnega izdelka utopično pričakovati.

Sama bom vsekakor izdelek še kupila ko ga porabim, saj menim da je zadovoljil vsa moja pričakovanja. Verjetno bo prej na mojem nakupovalnem lističu neobarvana različica, saj se glede na količino, ki jo nanašam seveda veliko hitreje porablja.

Več o izdelku najdete na: Frezyderm.si

Cena: okrog 26 EUR v lekarni

Moja ocena: 10/10

Do prihodnjič.

 

Share: