Že predolgo je minilo od zadnjih besed na mojem blogu. TheBodyShop izdelki so bili tisti, ki so me spodbudili, da se ponovno vrnem.  Njihove izdelke sem zelo dolgo hodila občudovat v Avstrijsko trgovino, saj pri nas niso bili dosegljivi. Od lanskega leta naprej pa so. In še več. Njihovo trgovinico lahko najdemo celo v Mariboru. A ni to super?

Danes namenjam nekaj besed njihovemu setu z vonjem po moringi. Sama nisem pretirano navdušena nad sadnimi vonji. Zato me je ta vonj še toliko bolj prevzel. Krasen vonj, ki je seveda zapakiran v krasne izdelke.

Set, ki je pristal v moji uporabi vsebuje: pilling za telo, maslo za telo, gel za prhanje ter gobico, kremo za roke in meglico za telo.

Vonj me je sam po sebi izjemno navdušil, gre za nežno sladkast cvetlični vonj. Po mojem okusu popoln. Za moj okus je primeren za prav vse letne čase.

Nekoliko več je pri meni v uporabi gel za prhanje, krema za roke in pa seveda meglica za telo. Pilling in maslo za telo uporabljam bolj poredko, a kljub temu sem oba izdelka nekajkrat preizkusila.

Gel za prhanje me je že zaradi samega vonja navdušil, prav tako mi je všeč, da se nekaj časa obdrži na telesu in za seboj pusti mehko kožo.

Pilling sem uporabila med samim tuširanjem. Nanos je prijeten, prav tako občutek na koži saj ni pregrob. Koža je po uporabi mehka in predvsem zelo dišeča.

Maslo za telo je seveda priporočljivo uporabljati po tuširanju. A priznam, pri teh izdelkih sem kar nekoliko lena. Čeprav je tole maslo čudovito. Navdušilo me je predvsem to, da se zelo lepo vpije v kožo. In priznam, da bom morda te izdelke začela sedaj bolj pridno uporabljati. Saj so se mi prav zaradi tega izdelka bolj prikupili.

Krema za roke se zelo hitro vpije, zato je zame zelo dobrodošla. Koža je mehka, navlažena in seveda dišeča.

Meglica za telo je tista, ki jo najbolj pogosto vzamem v roke. Saj tako lepo nadišavi telo pa tudi prostor. Pogrešam samo to, da bi se vonj morda malce dlje obdržal na koži. A najbrž je to malce nesmiselno pričakovati, saj ne gre za parfum. Ampak le za odišavljeno vodico.

Če potegnem črto, sem zagotovo prepričana, da sem bom v trgovinico The Body Shop vračala še naprej z največjim veseljem. Nikakor pa ne smeš spregledati, da imajo tudi spletno trgovinico www.thebodyshop.si . In priznam, čeprav imam sama trgovinico dobesedno za vogalom je tole spletno kupovanje zelo udobno. Zgrešiti praktično ne moreš. Obljubim. Priporočam. <3

Se beremo kmalu. Obljubim.

Nina

Share: