NOW Ubiquinol 100

Vprašanje za vse vas: Katera prehranska dopolnila jemljete? Če ne jemljete nič, zapišite nič. 🙂
Odgovor prosim zapiši v komentar in mi sporočite svoje najljubše prehransko dopolnilo.

Moj odgovor: Jemljem Vitamin D, Vitamin C, Cink, Biotin, Magnezij, omega 3 in po novem Ubiquinol 100 od znamke @nowfoods_slovenija, ki ga najdete v @now.hisazdravja 
Prav tako testiram Super omega EPA, ki vsebuje kar 2000 mg naravnega ribjega olja v dveh kapsulah in nima nobenega stranskega učinka spahovanja po ribah.

Koencim q 10
Koencim q 10 prehransko dopolnilo.

In za vse, ki potrebujete novo zalogo ali vas je zamikalo, da začnete jemati karkoli sem uredila kodo za popust na celotno stran www.hisa-zdravja.si ! 🙂
KODA ZA POPUST na strani Hiše zdravja, ki velja na vse izdelke razen na že znižane: Uporabi kodo NINA15 in si zagotovi 15% popusta.

Za tiste, ki vas zanima še kaj več:
Kaj je Ubiquinol 100 in več o njem:
– Ubiquinol ali ubikinol je aktivna oblika koencima Q10 (CoQ10).
Ima visoko stopnjo absorpcije in biorazpoložljivost.
– Koencim Q10 se nahaja v vseh celicah našega organizma, še posebej v srcu,
jetrih in ledvicah. Z leti njegova sinteza v telesu upada. Telo zdravega 20-letnika proizvede toliko CoQ10, kot ga potrebuje, ter ga učinkovito pretvori v ubikinol.
– Staranje in bolezni pa zmanjšajo sposobnost organizma, da proizvaja in presnavlja CoQ10. Po nekaterih podatkih postane to zmanjšanje očitno po 40. letu starosti, včasih pa se lahko začne že po 20. letu.

Več o Ubikinol Kaneka QH™:

Ima še boljše učinke od klasičnega CoQ10, saj ima večjo biološko uporabnost in pri bolnikih poveča krvne koncentracije v večji meri.

Izdelku je dodan tudi D-limonen, ki še izboljša topnost in absorpcijo v črevesju in s tem zagotovi večjo biološko vrednost pripravka.

(vir besedila: https://www.hisa-zdravja.si/now-ubiquinol-100-mg-60-kapsul/)

NOW Ubiquinol 100
Koencim q 10 prehransko dopolnilo v izdelku NOW Ubiquinol 100.
NOW – Ubiquinol 100 mg

Priporočam. ❤😍

Vabim te tudi, da si prebereš eno izmed mojih prejšnjih objav tukaj: MOJA NEGA LAS , kjer sem prav tako povedala nekaj več o prehranskih dopolnilih, ki imajo vpliv na lase.

Share: