KLAPP COSMETICS

GOSTUJOČA OBJAVA

Krema za obraz – za učvrstitev kože in proti prvim znakom staranja

Krema za učvrstitev kože s hialuronsko kislino intenzivno deluje proti prvim znakom staranja in pomaga osvežiti kožo obraza po 30., 40., 50. in 60. letu. Prožnost in elastičnost kože s starostjo upadata, saj pri procesu staranja koža začne izgubljati vlago.

Vsak dan je izpostavljena tudi škodljivim zunanjim dejavnikom, pri katerih nastajajo prosti radikali, ki povzročajo oksidativni stres in poškodujejo celice. Škodljivi vplivi iz okolja, kot so sončna svetloba, kajenje, okoljsko onesnaženje in nezdrava hrana zmanjšujejo prožnost kože in še pospešujejo nastanek gub. Kljub na videz neizogibnim dejavnikom staranja lahko ta proces močno upočasnimo s pravilno izbiro kreme.

Ključna molekula, ki sodeluje pri vlaženju kože, je hialuronska kislina, ki ima edinstveno sposobnost zadrževanja vode. Hialuronska kislina lahko nase veže molekule vode, ki imajo več kot tisočkrat večjo težo od nje. Gre za spojino, ki jo telo že proizvaja, saj je pomembna za sklepe, lase, živčevje, oči in kožo. Vendar pa sposobnost telesa, da proizvaja hialuronsko kislino, s starostjo upada – to pa lahko nadomestimo s hialuronsko kislino iz ustreznih kozmetičnih preparatov.

Smo distributer visokokakovostne kozmetike Klapp, ki je narejena v Nemčiji in se ponaša s štiridesetletno tradicijo. Kozmetika Klapp prinaša inovativne in napredne rešitve za profesionalno rabo ali osebno lepotno rutino – za čisto vsako vrsto kože. Poseben poudarek daje proizvodom, kot so kreme za učvrstitev kože, kreme proti staranju in prvim znakom staranja ter nega kože okoli oči.

Krema proti staranju – krema za obraz po 30., 40., 50. in 60. letu

Vrhunska kozmetika Klapp s hilauronsko kislino, ki je primerna za nego obraza od 30. do 60. leta in naprej, kožo intenzivno vlaži in pomaga zgladiti gubice. Krema proti prvim znakom staranja – krema za obraz po 30. letu in krema za obraz po 40. letu pomagata zgladiti prve gubice in učvrstiti kožo, tako da zgleda nekaj let mlajša. Z uporabo kreme za obraz po 50. letu je koža intenzivno navlažena, bolj gladka in mehka na otip. Krema za učvrstitev kože za obraz po 50. letu ima zategovalni »lifting« učinek, ki pomaga pri doseganju mladostnejšega videza. Krema za obraz po 60. letu vsebuje hialuronsko  kislino hranljive sestavine, ki kožo zaščitijo in ji povrnejo prožnost in sijaj. Izdelke iz Klappove linije Hyaluronic lahko uporabljamo ne glede na stanje ali tip kože. Sestavine kreme proti staranju prodrejo globoko v kožo in nase vežejo vlago, kar ima polnilni in anti-aging učinek. Rezultat je učvrstitev kože, bolj svež in mladosten videz.

Linijo Klapp Hyaluronic najdete tukaj.